Τα tortellini mignon από κρέας είναι ένα αριστούργημα της ιταλικής γαστρονομικής παράδοσης, ένα σύμβολο της γαστρονομικής κουλτούρας της Εμίλια-Ρομάνια. Η ζύμη απλώνεται σε ελάχιστο πάχος, προσδίδοντας σε αυτά τα μικρά και κομψά tortellini μια μοναδική ελαφρότητα και λεπτότητα. Η γέμιση είναι μια ισορροπία από κρέας, ζαμπόν, mortadella και μια πινελιά μοσχοκάρυδου. Κάθε συστατικό επιλέγεται και μετριέται προσεκτικά για να διασφαλιστεί μια έντονη και νόστιμη τελική γεύση.
Ανησυχώντας για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της, η CORNIC-NOVAMER επέλεξε την ενσωμάτωση των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, συσκευασίας και αποθήκευσης.
Αυτή η κατεύθυνση μεταφράστηκε σε:
Ένα εσωτερικό εργαστήριο: Προσωπικό 1 άτομο (9400 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το 2020)
Ένα τμήμα ποιότητας: Προσωπικό 3 άτομα
Ένα εργαστήριο παραγωγής 800 τ.μ. εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υλικά, μας παρέχοντας ετήσια ικανότητα 8 εκατομμυρίων UVC.
Ένα ψυκτικό αποθήκη με χωρητικότητα 1800 παλετών.
Η CORNIC-NOVAMER είναι πιστοποιημένη IFS Food και IFS Broker High level, αλλά και ASC, MSC και BIO.